بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

نفتالی بنت:با توافق یا بدون توافق آزادیم که علیه ایران اقدام کنیم

نفتالی بنت:با توافق یا بدون توافق آزادیم که علیه ایران اقدام کنیم بنت گفت: به بایدن گفتم که ما با توافق یا بدون توافق آزادیم که علیه ایران اقدام کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری‌ها و شبکه‌های عرب زبان امروز (دوشنبه) به نقل از «نفتالی بنت» جزئیات گفت و گوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی با «جوبایدن» رئیس جمهور آمریکا را که روز گذشته انجام شد فاش کردند.

این رسانه‌ها با این عنوان که «نفتالی بنت » نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) جزئیات گفت و گوی خود با « جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را فاش کرد به نقل از وی نوشتند: «جو بایدن» به وی اطلاع داده است که اسرائیل حق دارد آزادانه علیه ایران اقدام کند.

بنت گفت: به بایدن گفتم که ما با توافق یا بدون توافق آزادیم که علیه ایران اقدام کنیم.

وی افزود: در این گفت و گو مخالفت اسرائیل با توافق هسته‌ای با ایران را برای «بایدن» توضیح دادم.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دیروز (یکشنبه) بر حمایت بی‌دریغ خود از امنیت [ رژیم ] اسرائیل و حمایت کامل از سامانه دفاع هوایی گنبد آهنین تاکید کرد.

بر اساس بیانیه کاخ سفید، «جو بایدن» در تماسی تلفنی با «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، امنیت مشترک و دیگر تهدیدهای منطقه خاورمیانه از جمله تهدید ایران و نیروهای نیابتی آن را مورد بحث و بررسی قرار داد و تاکید کرد که آن‌ها (ایران و آمریکا) توافق کرده‌اند که تیم‌هایشان همچنان در رایزنی نزدیک قرار داشته باشند.

اخیراً چندین دور مذاکره با هدف احیای توافقنامه هسته‌ای ایران که در سال ۲۰۱۵ بین تهران و گروه «۵+۱» (۵ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد + آلمان) امضا شد و آمریکا در سال ۲۰۱۸ بصورت یکجانبه از آن خارج شد، در وین برگزار شده است.

واشنگتن پس از خروج از برجام، تحریم‌های اقتصادی را مجدداً علیه ایران اعمال کرد و تهران نیز در پاسخ به این اقدام برخی از محدودیت‌های اعمال شده بر فعالیت‌های هسته‌ای خود را کنار گذاشت.

تهران در جریان گفت‌وگوهای کنونی بر موضوع لغو تحریم‌ها تاکید دارد و تاکید می‌کند که توافق جدیدی یا تعهدی بیش از آنچه در توافق در قالب اصلی آن آمده است را نمی‌پذیرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار